Tilbake icon-news-white.png Aktuelt

Lillemark ny medarbeider i TFoU

lillemark-magnus-3816-1200x800
NY ANSATT: Magnus Lillemark er ansatt i Trøndelag Forskning og Utvikling innen området visualisering.
Magnus Lillemark er ansatt som rådgiver i Trøndelag Forskning og Utvikling (TFoU). Multimediaeksperten er allerede engasjert av Nord universitet som prosjektleder, men han ser fram til å arbeide med visualisering i andre sammenhenger også.

 

Lillemark er utdannet innen medievitenskap og multimedieteknologi og har arbeidet som selvstendig næringsdrivende i fire år og laget visualiseringer og videoer.

–  Det er mye ugjort innenfor visualisering, sier Magnus Lillemark. Det skal bli spennende å kunne arbeide forsknings- og utviklingsorientert med fagområdet.

Visuell merverdi

I visualisering ligger det å bruke bilder til kommunikasjonsformål, og kanskje spesielt levende bilder i form av animasjoner og video – på ulike teknologiske plattformer.

– Det ligger spennende muligheter i å bli mer målrettet og bevisst i hvilke situasjoner levende bilder er spesielt nyttig for nærings- og arbeidslivet, og hvordan det kan brukes for å skape merverdi i produkt- og opplevelsessammenhenger, sier Lillemark

Multimediateknolog

Lillemark har studert medievitenskap ved NTNU og har en bachelorgrad i Multimedieteknologi fra HiNT i Steinkjer. Siden 2012 har han drevet Lillemark Media, under merkenavnet Blåtone, og produsert en rekke videoer og gjort andre visualiseringsarbeider.

Lillemark begynte ved Trøndelag Forsking og Utvikling 8. august 2016.

Tidligere arbeider – eksempler
Share on Facebook0Google+0Tweet about this on Twitter