Tilbake icon-news-white.png Aktuelt

TFoUs styreleder blir direktør i fylkesadministrasjonen

GRATULERER: Kirsten Indgjerd Værdal tiltrer som ny direktør for plan og næring i Trøndelag fylkeskommune 2. januar 2019.
Kirsten Indgjerd Værdal er tilsatt som ny direktør for plan og næring i Trøndelag fylkeskommune. Hun er Trøndelag Forskning og Utvikling (TFoU) sin styreleder. Værdal tiltrer stillingen 2. januar 2019.

 

– Vi gratulerer, sier direktør Øyvind Skogvold, Trøndelag Forskning og Utvikling. Vi konstaterer at Værdals gjennomføringsevne, nettverk og at hun kjenner Trøndelag godt,  blir trukket fram som viktige kvalifikasjoner.

Kunnksap og partnerskap

– På vegne av alle forskningsmiljøene i Trøndelag og Norge håper og tror jeg at kunnskap blir en viktig ingrediens når det nye Trøndelag skal bygges, sier Skogvold. Den pågående regionreformen vil innebære at upløyd mark skal kultiveres og nye oppgaver skal aksles. I den sammenhengen vil forskningsbasert kunnskap være viktig både i arbeidet med å peke framover og å evaluere tiltak og utprøvinger.

Værdal har selv kommentert dette i forbindelse med tilsettingen at politikere, ansatte og partnerskapet blir viktig i arbeidet framover.

Les også: Værdal ny styreleder