Tilbake icon-news-white.png Aktuelt

Ukentlige nettverkslunsjer

Torstein Gustavsen
Studieleder for økonomifag Torstein Gustavsen, Nord universitet, er prosjektleder for Kompass 2030.
Hver onsdag arrangeres åpne, faglige treff i kantina ved Nord universitet, Steinkjer.  Det er partnerskapet Kompass 2030 som står bak arrangementene.

 

Gunnar Thorsen, Sparebank1; Øyvind Skogvold, Trøndelag Forskning og Utvikling; Britt Paula Mørkved, Nord universitet; Gunnar Severeide, Byggmakker; Per Reidar Næss, Trøndelag Forskning og Utvikling; Bjørn Kalmar Aasland, REKO og Alexander Kjølstad, Smart Media – er noen av de som har hatt innlegg, eller skal ha presentasjoner, på Kompass 2030 sine nettverkslunsjer i Nord universitet sin kantine.

Hver onsdag

Hver onsdag kl. 11:30 til 12:15 er det åpent hus i Nord universitet sin kantine, og muligheter for faglig påfyll, en kopp kaffe og en kollegial prat.

– Alle er velkomne, sier Torstein Gustavsen, Nord universitet, som er leder for Kompass 2030.

Nyttig partnerskap

Kompass 2030 er et partnerskap mellom Nord universitet, SINTEF, Trøndelag Forskning og Utvikling og Kunnskapsparken i Nord-Trøndelags.

– Målet er å gjøre kunnskap mer tilgjengelig, nyttig og relevant for bedrifter og regionens næringsliv sier Gustavsen. Vi erkjenner at vi har et forbedringspotensial når det gjelder praktisk samhandling med næringslivet.

Nyttig kunnskap

– Ambisjonene er at Kompass 2030 etter hvert skal sette oss i stand til å hente inn forskningsmidler til regionen, sier Gustavsen.  Og da snakker vi om anvendt, bedriftsrelevant kunnskapsproduksjon. Til det trenger vi et godt og nært samarbeid med næringslivet.

Les mer

 

 

Share on Facebook0Google+0Tweet about this on Twitter